Προσφορές

Προσφορές 2019

Sections: 

 

ΓΕΝΕΘΛΙΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ


Η προσφορά "ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ" ισχύει για όλο το 2019 για όλα τα δωμάτια εκτός από σουίτες και δωμάτια με υδρομασάζ. Μπορείτε να έρθετε ανήμερα, την προηγούμενη ή την επόμενη μέρα, χωρίς ενημέρωση ή κράτηση, με την ταυτότητά σας. Η ημιδιαμονή σε δωμάτιο είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εάν επιθυμείτε να μείνετε σε σουίτα ή δωμάτιο με υδρομασάζ έχετε έκπτωση 50% . Ισχύει για τα 4 ξενοδοχεία PRIAMOS GROUP.

 

 

ΓΙΟΡΤΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ


Η προσφορά "ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ" ισχύει για όλο το 2019, για όλα τα δωμάτια εκτός από σουίτες και δωμάτια με υδρομασάζ. Ισχύει για ΟΛΕΣ τις ονομαστικές γιορτές!  Μπορείτε να έρθετε ανήμερα ή την επόμενη μέρα της γιορτής σας, χωρίς ενημέρωση ή κράτηση, με την ταυτότητά σας. Επίσης εάν επιθυμείτε να μείνετε σε σουίτα ή δωμάτιο με υδρομασάζ, έχετε έκπτωση 50%. Ισχύει για τα 4 ξενοδοχεία PRIAMOS GROUP.

 

 

 

 

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

18-23 ΕΤΩΝ


Η προσφορά "18-23" ισχύει για όλο το 2019. Εάν είστε από 18 έως 23 ετών, τα ξενοδοχεία PRIAMOS σας προσφέρουν:

ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ

Σε όλα τα απλά δωμάτια μόνο με 20€.

Σε όλες τις σουίτες μόνο με 40€.

Σε όλα τα δωμάτια με υδρομασάζ 30€.

Διανυκτέρευση σε απλό δωμάτιο 40€.

**Ισχύει ΜΟΝΟ εάν είναι και οι 2 απο 18-23.

**Ισχύει ΜΟΝΟ για ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΕΣ (3 ώρες)

Να έχετε μαζί την ταυτότητά σας.

Ισχύει για τα 4 ξενοδοχεία PRIAMOS GROUP.

 

 

30%

ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ


Από Δευτέρα έως Πέμπτη, με επίδειξη κάρτας ανεργίας τα ξενοδοχεία PRIAMOS σας προσφέρουν όλα τα δωμάτια και τις σουίτες, με έκπτωση 30%.

-Ισχύει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ (3 ώρες) για τα 4 ξενοδοχεία PRIAMOS GROUP. 

-Ισχύει για δωμάτια άνω των 20€. 

 

 

 

7π.μ-4μ.μ

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ


Για τους πρωινούς τύπους τα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ PRIAMOS GROUP σας προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις σε δωμάτια και σουίτες. Οι ειδικές τιμές αναγράφονται αναλυτικά στην κάθε σελίδα δωματίου. Ισχύει για τα 4 ξενοδοχεία PRIAMOS GROUP.

 

ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


Για άφιξη σε αεροδρόμιο ή λιμάνι σας παραλαμβάνουμε και σας επιστρέφουμε τις ημερομηνίες που επιθμείτε, μαζί με τις αποσκευές σας, με λιμουζίνα 4 ατόμων & οδηγό. 

Η χρέωση είναι:

20€ - Για διαμονή μίας ημέρας στο ξενοδοχείο PRIAMOS της επιλογής σας.

Για παραπάνω από μία ημέρα - ΔΩΡΕΑΝ !

 

 

 

 

ΔΩΡΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ : ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΤΡΙΤΗ : ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (7π.μ - 7μ.μ)


Με ενοικίαση ενός δωματίου για ημιδιαμονή ή διαμονή παίρνετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ένα σετ ΕΠΩΝΥΜΑ SEXY ΕΣΩΡΟΥΧΑ της επιλογής σας!

 

 

FASHION MONDAYS

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ HOTEL PRIAMOS CINEMA 

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 7π.μ-7μ.μ


Με ενοικίαση ενός δωματίου άνω των 23€, παίρνετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ένα ΖΕΥΓΑΡΙ HIGH FASHION ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ της επιλογής σας. Διαλέγετε από μιά μεγάλη συλλογή σχεδίων, (γόβες, φλατ, μποτάκια κ.α) φθινοπωρινής μόδας του 2019, αυτό που σας αρέσει και το παίρνετε δωρεάν με την ενοικίαση του δωματίου.