Προσφορές

Προσφορές 2018

Sections: 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ


Η προσφορά "ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ" ισχύει για όλο το 2018 για όλα τα δωμάτια εκτός από σουίτες και δωμάτια με υδρομασάζ. Μπορείτε να έρθετε ανήμερα, την προηγούμενη ή την επόμενη μέρα, χωρίς ενημέρωση ή κράτηση, με την ταυτότητά σας. Η ημιδιαμονή σε δωμάτιο είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εάν επιθυμείτε να μείνετε σε σουίτα ή δωμάτιο με υδρομασάζ έχετε έκπτωση 50% . Ισχύει για τα 4 ξενοδοχεία PRIAMOS GROUP.

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ


Η προσφορά "ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ" ισχύει για όλο το 2018, για όλα τα δωμάτια εκτός από σουίτες και δωμάτια με υδρομασάζ. Ισχύει για ΟΛΕΣ τις ονομαστικές γιορτές!  Μπορείτε να έρθετε ανήμερα ή την επόμενη μέρα της γιορτής σας, χωρίς ενημέρωση ή κράτηση, με την ταυτότητά σας. Επίσης εάν επιθυμείτε να μείνετε σε σουίτα ή δωμάτιο με υδρομασάζ, έχετε έκπτωση 50%. Ισχύει για τα 4 ξενοδοχεία PRIAMOS GROUP.

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

18-23 ΕΤΩΝ


Η προσφορά "18-23" ισχύει για όλο το 2018. Εάν είστε από 18 έως 23 ετών, τα ξενοδοχεία PRIAMOS σας προσφέρουν:

ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ

Σε όλα τα απλά δωμάτια μόνο με 17€.

Σε όλες τις σουίτες Δευτέρα έως Πέμπτη με 30€.

Σε όλες τις σουίτες Παρασεκυή έως Κυριακή με 40€.

Να έχετε μαζί την ταυτότητά σας.

Ισχύει για τα 4 ξενοδοχεία PRIAMOS GROUP.

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

30%

ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ


Με επίδειξη κάρτας ανεργίας τα ξενοδοχεία PRIAMOS σας προσφέρουν όλα τα δωμάτια και τις σουίτες, με έκπτωση 30%.Ισχύει για τα 4 ξενοδοχεία PRIAMOS GROUP.

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

7π.μ-4μ.μ

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ


Για τους πρωινούς τύπους τα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ PRIAMOS GROUP σας προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις σε δωμάτια και σουίτες. Οι ειδικές τιμές αναγράφονται αναλυτικά στην κάθε σελίδα δωματίου. Ισχύει για τα 4 ξενοδοχεία PRIAMOS GROUP.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

JEEP ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ


Για άφιξη σε αεροδρόμιο ή λιμάνι σας παραλαμβάνουμε και σας επιστρέφουμε τις ημερομηνίες που επιθμείτε, μαζί με τις αποσκευές σας, με λιμουζίνα 4 ατόμων & οδηγό. 

Η χρέωση είναι:

20€ - Για διαμονή μίας ημέρας στο ξενοδοχείο PRIAMOS της επιλογής σας.

Για παραπάνω από μία ημέρα - ΔΩΡΕΑΝ !